COSMETICA

Uw huid verdient de beste zorg! De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Ze zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schadelijke bacteriën en virussen. Weersinvloeden, voeding, roken, stress maar ook de natuurlijke opbouw van uw huid kunnen zorgen voor huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis,…

Wij helpen u graag een reinigings-of verzorgingsproduct te kiezen aangepast aan uw huidtype. Vergeet zeker niet de schade die UV-stralen aanrichten bij overdadige blootstelling aan de zon. Houd rekening met uw fototype en laat u de perfecte zonnebescherming adviseren.

Ook voor de gezondheid van zowel haar als hoofdhuid hebben wij een aanbod van kwalitatieve producten die een oplossing bieden voor veel voorkomende kwaaltjes zoals roos, haaruitval, broos en sterk verdund haar,…

Een overzicht van ons gamma: 

Vichy
uriage

MAKE-UP

Wij houden enorm van natuurlijke make-up en wij zijn dan ook fan van Cent Pur Cent.

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn en dat in de vorm van losse poeders. Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij was al jaren op zoek naar een pure, gezonde en minerale make-uplijn voor zichzelf, maar eigenlijk ook voor elke vrouw die in haar make-upstoel plaatsneemt. Dus stelde ze een medisch verantwoorde make-uplijn samen die geschikt is voor elk huidtype. Wat het doet met uw huid is een zaligheid!

Wij houden regelmatig workshops en demodagen. Informeer zeker naar de datums, deze staan vermeld onder adviesdagen.

Past het niet om op deze dagen langs te komen dan kan je voor Cent Pur Cent ten allen tijde terecht voor een persoonlijk advies bij Annelies of Benedikte.

Cent Pur Cent
Les Couleurs De Noir
Avene
La Roche Posay
Vichy